Balustrade din fier forjat

Consultanță gratuită!

Vă ajutăm să alegeți tot ce este potrivit pentru casa dvs!

Transport gratuit!

Asigurăm transport gratuit pe o rază de 150 km.

Balustradele au rol de protecție, oferind siguranță și confort. Însă este important ca aspectul lor să fie plăcut și să se integreze în stilul casei dvs.

Balustradele de interior pot fi montate atât în partea laterală a rampelor, cât și pe trepte, fiind fixate cu ajutorul flanșelor forjate.

Dimensiunile recomandate pentru înălțimea balustadei sunt 80, 90, 100 cm. Mâna curentă poate fi metalică sau din lemn, dreaptă sau curbată.

Scările sunt mai mult decât o legătură între două etaje, ele pot constitui elementul central al casei dvs. Frumos oranamentată, elegantă și completată de design-ul treptelor, balustrada consolidează stilul arhitectural ales.

Pentru scările exterioare, expuse factorilor din mediul înconjurător, este recomandată utilizarea balustradelor din fier forjat întrucât au o rezistență crescută. Se recomandă utilizarea unor produse care să protejeze metalul de apă și care să le mențină strălucirea.

Exteriorul casei dvs va primi un plus de rafinament prin montarea unor balustrade din fier forjat.

Pentru a comanda balustrade pentru casa dvs, nu ezitați să ne contactați. Vă oferim suportul necesar pentru a alege dimensiunile și modelele potrivite.

Am introdus în portofoliul nostru și balustradele din inox pentru interior și exterior.

Contactează-ne pentru ofertă personalizată!

Realizăm porți, garduri, balustrade din fier forjat pentru a oferi casei aspectul pe care vi-l doriți. Suntem alături de dvs pe toată perioada proiectului: măsurăm, construim și montăm. În funcție de complexitatea proiectului putem oferi disocunt. Dacă sunteți interesat de o colaborare nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin intermediul formularului online.

Share This