Fier forjat

Elementele din fier forjat sunt realizate în atelierul nostru din Darabani. Calitatea produselor fabricate este preocuparea noastră principală. Acordăm timp atât realizării elementelor, cât și evaluării acestora. Atenția și meticulozitatea în realizarea elementelor reprezintă secretul pentru rezultate de excepție. Mărturie pentru calitatea produselor realizate sunt sutele de clienți mulțumiți, proiectele realizate și mândria beneficiarilor.

Elementele din fier forjat sunt realizate de către fierari cu experiență, care de-a lungul timpului, și-au îmbunătăți tehnica, realizând adevărate opere de artă. Realizăm porți, garduri, balustrade pentru balcon și scări interioare/ exterioare.

Balustrade

Principala destinație a balustradelor este siguranța și suportul pentru a urca/coborî treptele, fiind imperios necesare. Însă evoluția designului le-a transformat în componente mărețe care oferă o notă elegantă, întregind stilul ales. Patina este elementul de design care face diferența și care reflectă stilul fiecărei locuințe.

Balcon

Balconul este un element romantic care face legătura cu mediul înconjurător și care oferă dinamism fațadelor. De asemenea, este loc de relaxare și contemplare, motiv pentru care este atât de apreciat.

Porți

Porțile și gardul sunt elemente de delimitare a proprietății și de siguranță. Fie că vă doriți o poartă maiestuoasă sau una simplă, în atelierul nostru veți găsi modelul care să fie pe placul dvs și al familiei.

Garduri

În ultimul timp designul gardului a suferit modificări semnificative, iar elementele din care este realizat sunt tot mai diferite. Vă oferim posibilitatea de a construi plase de gard și porți din fier forjat, care să vă reprezinte și care să vină în completarea designului casei dvs.

Contactează-ne pentru ofertă personalizată!

Realizăm porți, garduri, balustrade din fier forjat pentru a oferi casei aspectul pe care vi-l doriți. Suntem alături de dvs pe toată perioada proiectului: măsurăm, construim și montăm. În funcție de complexitatea proiectului putem oferi disocunt. Dacă sunteți interesat de o colaborare nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin intermediul formularului online.

Share This