Garduri din fier forjat

Telefon comenzi: 0747 542 629

 

Gardul, la fel ca poarta, este un element de protecție și de delimitare a proprietății. Însă design-ul îl poate transforma într-o piesă de rezistență pentru casa dvs.

De cele mai multe ori clienții preferă să reducă vizibilitatea în curte pentru a spori intimitatea și pentru a reduce riscul de a le fi încălcată proprietatea în vederea sustragerii de bunuri. În acest sens, pot fi integrate plăci de policarbonat sau tablă.

Oferim consultanță cu privire la materialele din care sunt realizate plasele pentru gard. Fie că vorbim de garduri, porți, balustrade sau de balcoane acestea oferă casei dvs un plus de eleganță. Pentru ca elementele să  se integreze cât mai bine în proiect puteți alege diferite modele: drepte, curbate, florale.

Galerie foto

Contactează-ne pentru ofertă personalizată!

Realizăm porți, garduri, balustrade din fier forjat pentru a oferi casei aspectul pe care vi-l doriți. Suntem alături de dvs pe toată perioada proiectului: măsurăm, construim și montăm. În funcție de complexitatea proiectului putem oferi disocunt. Dacă sunteți interesat de o colaborare nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin intermediul formularului online.

Distribuie!